Obisk Fakulteta za strojništvo Univerze v LJ – “PAMETNE TOVARNE PRIHODNOSTI” – 16. 4. 2019 17:00

Dravinjski Poslovni Klub – DPK organizira obisk na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani, na katedri za Izdelovalne tehnologije in sisteme ki jo vodi PROF.DR. Niko HERAKOVIČ.
Obisk bo v torek, 16. Aprila s pričetkom ob 17. uri na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani. Vsebina obisk bo ogled in prestavitev projekta “PAMETNE TOVARNE PRIHODNOSTI”, Katedre za Izdelovalne tehnologije in sisteme, ki jo vodi predstojnik PROF.DR. Niko HERAKOVIČ.
Obisk je namenjen predvsem proizvodnim podjetjem, ki stopajo na pot ali so že na poti digitaline transformacije ki pelje v končni stopnji do takšnega tipa proizvodne enote.
Več o projektu in predstavitvah si lahko ogledate na spodnjih povezavah – spletna stran fakultete/univerze in vabilo na predavanje v Cankarjevem domu, ki bo jutri, 5. Aprila ob 19:00, udeležba na dogodku je še vedno možna.
image.png
Prosimo za ČIMPREJŠNJE PRIJAVE (pričakujemo jih do torka naslednji teden, za dodatne informacije lahko tudi osebno dodatna pojasnila), tudi iz razloga ker je število udeležencev zaradi prostorske stiske na fakulteti nekoliko omejeno, pričakujejo da nas ne bo bistveno več kot 12.
V primeru povečanega interesa posameznikov/podjetij, ki bi jih predstavitev pomenila bistveno pomoč pri pridobivanju novih informacij pri reorganizaciji njihovih proizvodnih procesov se bomo dogovarjali o dodatnem terminu za obisk fakultete.
Prijave pošljite na:
Vabljeni!”
Scroll to Top